Termene si Conditii

Acest site este furnizat de catre Grupul Radu Holding si poate fi folosit numai in scopul informarii. Prin folosirea acestui site sau prin descarcarea documentelor de pe acesta, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile de mai jos. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi site-ul sau sa nu descarcati documente de pe acesta.

Grup Radu Holding isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment si fara nici o informare prealabila.

Nici o informatie de pe acest site referitoare Grup Radu Holding nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest site nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Astfel Grup Radu Holding nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune produse utilizatorului site-ului.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris al Grup Radu Holding.

Grup Radu Holding nu garanteaza ca informatiile care apar pe acest site nu contin erori, cu toate ca depune toate eforturile pentru a transmite informatii actualizate si exacte. Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site-urile firmelor este rugata sa contacteze firma producatoare pentru a afla detalii, disponibilitate, conditii contractuale, taxe, tarife si comisioane aferente, curs valutar etc.

Grup Radu Holding nu poate fi responsabil legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.

Grup Radu Holding nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile terte, la care se face trimitere din site-ul grupului.

Dreptul de autor

Drept de autor © Grup Radu Holding. Toate drepturile sunt rezervate. Toate drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele si alte materiale din această pagină de Internet sunt în proprietatea Radu Holding. Nicio reproducere totala sau partiala a site-ului sau paginilor sale nu poate fi vândută sau distribuita pentru câștig comercial si nici nu poate fi modificată sau încorporată în nici o alta lucrare sau publicație, indiferent dacă sunt pe hârtie sau în format electronic, si nici nu pot fi transmise către nici o altă pagină de Internet. Nu se acordă nicio licență sau drept.